Over Ons

Welkom bij Vavos, uw specialist voor oppervlak bescherming.

Als groothandel leveren wij professionele Impregneermiddel, Industriële Coatings en Nano Coating. Wij voorzien onze klanten van materialen, technische ondersteuning, voorlichting en technieken voor de vele mogelijke toepassingen en ondergronden. 

NIEUW! Hebben wij nu de speciaal ontwikkelde Coating voor asbest, Asbestsafe®. De Asbestsafe® coating is speciaal ontwikkeld voor het inkapselen en reduceren van asbestvezels, die vrij komen bij het saneren van hechtgebonden en niet-hechtgebonden asbesthoudend materiaal. Met de Asbestsafe® coating kan nu op een veilige manier gesaneerd worden. Vraag meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij gebruiken voor onze nano coatings en impregneer middelen de techniek om geselecteerde zand kristallen 1 miljoen keer te verkleinen. De zandkristallen worden op verbindingsniveau uit elkaar gehaald en krijgen specifieke hechtingseigenschappen mee, waardoor het vocht en verontreiniging zich moeilijk kan hechten aan het gecoate materiaal. De Nano Coating of impregneer laag is duurzaam en bewezen effectief.

Vavos gebruikt producten op basis van de nieuwste technologieën om zeer duurzame bescherming te bieden aan het materiaal wat gecoat wordt.