Zonnepanelen

 

Door vervuiling op een zonnepaneel heeft u al snel een veel lager rendement en bovendien verkort het de levensduur van een zonnepaneel aanzienlijk.

Door schone zonnepanelen verdient u uw investering weer sneller terug.

Door het toepassen van de Solar Nano Coating op uw zonnepaneel, zijn ze door het unieke easy to clean effect zo goed als onderhoudsvrij. Door het effect van easy-to-clean op de zonnepanelen, door de Solar Nano coating, blijft er minder vuil achter en spoelt het door regenwater weer schoon. Ook beschermt het tegen het verouderingsproces van het glas en Kortom vele voordelen om zo het rendement van de panelen hoog te houden om zo uw investering er snel weer uit te krijgen.

Gemiddeld vervuilt een zonnepaneel 4,4 tot 7,7%  per jaar. Daar komt bij dat na een regenbui 20% van het aanwezige daglicht reflecteert omdat er zich een waterfilm vormt die achterblijft op uw zonnepanelen.

Door vervuiling en waterfilm op een zonnepaneel heeft u al snel 5 tot 38% vermindering van het rendement. De Solar Nano coating zorgt ervoor dat de reflectie van het daglicht verminderd omdat erop de zonnepanelen geen waterfilm achterblijft. Door de Solar Nano Coating zal de vervuiling slecht tot niet hechten aan het zonnepaneel. Dit alles zal voor een betere opname zorgen van de energie door het zonnepaneel, waardoor de zonnepanelen een hoger rendement hebben dan zonnepanelen die niet behandel zijn.

  •  Easy-to-clean (gemakkelijk te reinigen)
  • Waterafstotend (Hydrofoob)
  • bescherming tegen milieu-invloeden
  • sneeuw en ijs afstotend
  • UV-stabiel    

 

   

      Vavos richt zich als groothandel primair op het leveren van de producten en het ondersteunen bij uw bedrijfsactiviteit als applicateur van de Nano coatings en impregneer middelen. Omdat ieder materiaal weer anders is, met ieders zijn eigen unieke eigenschappen, zullen de eigenschappen per Nano coating of impregneermiddel ook verschillen.