in-en-rond-het-huis

 

Bescherm ook uw materialen met Nano Coating in en om huis tegen vuil, vocht indringing, algen en mos! Bijvoorbeeld uw badkamer (kalkaanslag) of uw ramen, straatwerk en natuursteen.

 

De badkamer kalk vrij

De Biologische Nano Coating is er ook voor glas en keramiek. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de volledige badkamer mee beschermen!

Door de Nano coating hechten kalk en zeep resten moeilijk aan de tegels, voegen en (glazen) douchedeuren. Het heeft tevens ook een antibacteriële werking, wat betekent dat bacteriën en schimmels geen kans meer krijgen. Dus vieze zwarte tegel- en kit voegen behoren tot het verleden.

De Schoonmaak procedure zal  hier door ook veel gemakkelijker kunnen uitgevoerd worden zonder een anti-kalk en  dure reiniging-middelen te gebruiken. Een microvezeldoek en water is voldoende, zo zal het uiteindelijk zelfs kostenbesparend zijn.

Ramen

Door de Nano Coating aan te brengen op uw ramen krijgt u een af parelend easy-to-clean effect. Een regenbui zorgt ervoor dat het meeste vuil van uw ramen afspoelt. Het regelmatig ramen lappen behoort nu tot de verleden tijd!

Voor bedrijven kan dat een grote kostenbesparing opleveren ten behoeve van schoonmaak kosten.

Straatwerk en Terras

Ieder jaar is het weer een hele klus om uw terras of straatwerk te ontdoen van de groene aanslag die zich heeft gevormd in de herfst en winter.

Door impregnatie van de bestrating zal het geen vocht meer opnemen waardoor algen en mos ook veel minder kans krijgen om te groeien. Het easy-to-clean effect zorgt er voor dat de achter gebleven resten makkelijk te verwijderen zijn door met een tuinslang uw terras of straatwerk af te spoelen.

Eén dunne applicatie is meestal voldoende voor een sterke beschermlaag. Dit geeft de ondergrond speciale bescherming en eigenschappen zoals,

·         Onzichtbaar. Het behandelde materiaal veranderd niet van kleur en structuur.

·         Milieu vriendelijke.

·         Geen wax of siliconen

·         easy-to-clean (makkelijk te reinigen)

·         UV-protectie.

·         Anti-corrosie.

·         Algen en Mos werend.

·         Groot indringingsvermogen

·         Antibacterieel.

 

 Vavos richt zich als groothandel primair op het leveren van de producten en het ondersteunen bij uw bedrijfsactiviteit als applicateur van de Nano Coatings en impregneer middelen. Omdat ieder materiaal weer anders is, met ieders zijn eigen unieke eigenschappen, zullen de eigenschappen per Nano Coating of impregneermiddel ook verschillen.