Rietendak

Rieten daken worden constant belast door weersinvloeden. Door vocht belasting en milieu omstandigheden worden daken vies door algen en mos. Voor het verwijderen van deze micro-organismen worden vaak middelen gebruikt die het milieu belasten.

 

De Riet Nano Coating, op basis van nanotechnologie, is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, die biologisch afbreekbaar zijn.

Het Nano Riet coating middel is een waterafstotend en beschermend impregneer oplossing die een uitzonderlijke verbinding tussen de moleculen van de ondergrond vormt. Met de sterk waterafstotende eigenschappen van de Nano Riet coating zorgt de nano coating of eigenlijk impregneermiddel, voor een ademende bescherming en verduurzaming van het rieten dak. Door de minerale herkomst van ons product de Nano Riet coating, is er aan het eind van de levensduur van het riet geen sprake van een vervuild restproduct ( chemisch afval). De kleurloze damp doorlaatbare verduurzamende Nano Riet coating zal door een specialist (rietdekker)moeten worden aangebracht. Als particulier kunt u ons altijd benaderen voor meer informatie over het aan brengen van Nano Riet coating op uw rietendak..